Prezantim

Kjo faqe shprehet dhe mbron te gjitha menyrat dhe idet kunder diskriminimit te komunitetit rom ne shqiperi dhe ne bote.Perballe fenomenit te diskriminimit ne ndjehemi akoma te pafuqishem.Te pafuqishem,sepse edhe nese duam te ndryshojme gjerat,sado idealiste dhe fantaziste te jemi,do te perballemi me shekuj te ngritur mbi terrenin diskriminues qe vete shoqeria njerezore ndertoi me perkushtim.Pastaj.. a duam vertet te ndryshojme?Keto levizje sfidante ne shoqeri i bejme se duhet transformuar kjo bote me kaq shume probleme dhe halle qe njerzite ta planifikojne ekzistencen e tyre mbi barazine,tolerancen,paqen me njeri-tjetrin ne menyre qe shoqeria te funksionoje me mire.Ne shqiperi ende nuk jemi perballur haptazi me diskriminimin tone.Diskriminimin eshte nje fenomen social ,i veshtire te luftohet.Kjo eshte nje dileme qe mund ta zgjidhim vetem nese kemi kuptuar se te punosh shume per te shkuar drejt civilizimitte vertet,kete nuk mund ta besh kurre permes dikriminimit.https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTNozS8-QE2M3pQN2Q0nHkhji-6GYxL4tBNSsTfYLltiVeYRFYM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s